מצרכים
- חבילת אטריות אודון מוכנות 200 גרם
- 2 שיני שום
- 1 פטריית מלך היער
- חופן שימאגי (60 גרם)
- 2 כפיות סויה בהירה (10 גרם)
- 2 כפיות סויה כהה (10 גרם)
- 1 כף מירין (15 גרם)
- כף הוי סטיר (20 גרם)
- חצי כפית מלח
- חצי כפית סוכר
אופן ההכנה
- מערבבים יחד סויה בהירה, סויה כהה ומירין, מניחים בצד.
- חולטים לרגע את האטריות במים חמים ומסננים.
- מוזגים לווק מעט שמן ומתחילים לטגן את השום הקצוץ.
- מוסיפים את הפטריות ואת האטריות, מוזגים את הרוטב ומקפיצים קלות.
- מוסיפים רוטב הוי סטיר, מלח וסוכר ומקפיצים שוב לערבוב.
- מוזגים לצלחת מקשטים בבצל ירוק קצוץ ויש לנו מנה מהסרטים