מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

בגט

3 שעות / בינוני / 4 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
בגט

מצרכים

  • 2.5 כוסות מים קרים (625 מ״ל)
  • 1 ק״ג קמח לחם 
  • כפית גדושה שמרים (5 גרם)
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  1. בקערת מיקסר לשים את המים, השמרים והקמח במהירות בינונית לאיחוד.
  2. מוסיפים מלח ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
  3. משמנים קערה ומעבירים את הבצק. מכסים ושולחים למקרר ליומיים.
  4. אם תרצו בגטים באותו יום אז כף שמרים.
  5. מעצבים את הבצק לבגט
  6. מתפיחים עד שמכפיל נפח
  7. בינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
  8. חורצים את הבצק
  9. טיפ: להשפריץ מים על הבצק לפני הכניסה לתנור. יתקבל קרסט מרשים יותר.
  10. אופים למשך רבע שעה וזה מוכן!