מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

בצק לפיצה בטאבון – בצק שתמיד מצליח

שעתיים / קל / 1 מגש
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

בצק לפיצה בטאבון – קבלו בצק שתמיד מצליח.הבצק מתאים להתפחה קצרה אבל עדיף לבצע בהתפחה ארוכה (24 שעות במקרר לפחות). הכינו את הפיצה בטאבון הכי טעימה שיש שכולם ירצו ממנה עוד ועוד.

מצרכים

  • 600 מ״ל מים קרים (2 כוסות פלוס שליש כוס)
  • קילו קמח (עדיף קמח פיצה)
  • 30 גרם מלח (2 כפות שטוחות)
  • 6 גרם שמרים (כפית וחצי)
  • לקימוח: קמח סמולינה רימצ׳ינטה

יש לנו מתכוני פיצה נוספים באתר שיתאימו לכם בול 👌🏻

אופן ההכנה בצק לפיצה בטאבון:

הכנת הבצק:

מערבבים את המים הקרים יחד עם השמרים

מוסיפים קמח ומלח

לשים עד שמתקבל בצק חלק ומבריק

המים הקרים מסייעים ביצירת גלוטן חזק. לישה ארוכה מחממת את הבצק לכן חשוב לשמור עליו קר.

מעבירים לקערה ומכסים

מכניסים למקרר ל- 24 שעות לפחות.

בזמן ההתפחה הארוכה הבצק מתפתח וכך נותן תוצאה בועתית ויפה יותר.

אם אתם ממהרים, אפשר גם להתפיח על השיש ולעבוד על הבצק באותו יום, אבל אם אתם יכולים לתכנן את זה מראש, תקבלו פיצה הרבה יותר איכותית.

הכנת הפיצה:

מוציאים את הבצק מהמקרר שעה לפני שרוצים לאפות אותו.

מחלקים אותו ל- 4 כדורים.

מחממים את הטאבון ל- 370 מעלות- תכנית artisan 

זה החום המקסימלי שהטאבון מגיע אליו ואנחנו מכינים פיצה נאפוליטנית שנאפית בחום גבוה וכך מקבלת את השוליים הגבוהים.

מקמחים היטב את המשטח

פותחים את הבצק עם כריות האצבעות בלחיצות עדינות מהמרכז החוצה, מבלי להרוס את ההתפחה ומבלי לפגוע בגובה השוליים.

מעבירים למרדה ואז מרכיבים

רוטב עגבניות 

תוספות 

מוצרלה מעל הכל

מעבירים לטאבון ל 2.5 דקות ובזמן הזה מכינים כבר את הבאה 😁

 

נשמח לראות את התוצאה המושלמת שלכם, שתפו איתנו באינסטגרם.

מחפשים לעשות גם סלט מרענן שיתאים? עשו לכם לצד הפיצה סלט קפרזה מרענן.