מצרכים
- בצק עלים מרודד
- 3 ביצים
- רבע כוס אבקת סוכר
- כוס מים פושרים
- קרם מסקרפונה וניל
אופן ההכנה
- לוקחים בצק עלים בגודל של דף A4 ומגלגלים אותו.
- שולחים למקפיא לחצי שעה, זה יעזור לנו לחתוך אותו לעיגולים בעובי 1 סמ.
- בשלב הזה נחמם תנור ל 180 מעלות.
- ניקח תחתיות של טארטלט או מאפין וכל עיגול בצק נלחץ לצדדים עד שיכסה את פני הכלי.
- נערבב בקערה מים, אבקת סוכר, ביצים וחצי גביע קרם מסקרפונה של גד.
- נסנן את המלית אל מד ליטר, זה יהיה לנו נוח למזיגה.
- נמזוג מילוי עד מילימטר מגובה הבצק ונכניס מיד לתנור לחצי שעה.
- תחילה תיווצר גבעה ובהוצאה מהתנור היא תצנח.
- את שארית קרם המסקרפונה נקציף קלות ונזלף מעל הטארטלט.