מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כנפיים ברוטב ברביקיו

40 דקות / קל / 2 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
כנפיים ברוטב ברביקיו

מצרכים

כנפיים:

  • קילו כנפיים
  • כף קורנפלור

רוטב ברביקיו ביתי:

  • 100 גרם קטשופ (1/3 כוס)
  • 20 גרם חומץ תפוחים (כף וחצי) אפשר גם חומץ רגיל
  • 10 גרם סוכר דמררה (2 כפיות)
  • 10 גרם סויה בהירה (2 כפיות)
  • 20 גרם דבש (כף)

אופן ההכנה

  1. נינג׳ה במצב טיגון על 200 מעלות
  2. מערבבים כנפיים וקורנפלור ומכניסים לטיגון (ללא הוספת שמן) למשך 40 דקות, כאשר כל 10 דקות הופכים.
  3. העור שבכנפיים מכיל הרבה שומן, והמכשיר משתמש בשומן הזה על מנת לטגן את הכנף בדיוק כמו בשמן עמוק.
  4. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי הרוטב
  5. כשהכנפיים מוכנות מעבירים אל הרוטב ומערבבים.
  6. מומלץ לקשט בטבעות בצל ירוק. זה גם טעים 🙂
  7. בתאבון

פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרשמי