מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

שעה / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
כנפיים ברוטב חמוץ מתוק

מצרכים

כנפיים בטמפורה:

  • 2 קילו כנפיים חצויות 
  • 2 כוסות קמח (280 גרם)
  • חצי כוס קורנפלור (70 גרם)
  • כף שום גבישי (8 גרם)
  • כפית מלח (5 גרם)
  • כוס מים (250 מ״ל)
  • 2 ביצים

רוטב חמוץ מתוק:

  • כוס מיץ אננס (250 מ״ל)
  • שליש כוס סוכר דמררה (70 גרם)
  • שליש כוס חומץ (80 מ״ל)
  • כף סויה בהירה (15 גרם)
  • רבע כוס קטשופ (70 גרם)
  • 2 כפות מים (30 מ״ל)
  • כף קורנפלור (8 גרם)

אופן ההכנה

  1. נתחיל מהכנפיים:
  2. נערבב קמח, קורנפלור, שום גבישי ומלח לתערובת אחידה.
  3. נעביר כוס וחצי מהתערובת לקערה נוספת ואליה נוסיף ביצים ומים. נטרוף היטב.
  4. כעת יש לנו שתי קערות, אחת עם בלילה ואחת עם תערובת יבשה. נעביר את הכנפיים אל תוך הבלילה ונצפה אותן היטב.
  5. נחמם שמן בסיר לטיגון
  6.  נטבול כנף בקמח ואז מכניס לשמן.
  7. נטגן הכל ונניח בצד.
  8. נכין את הרוטב בווק רחב:
  9. נערבב מיץ אננס, קטשופ, סויה, חומץ וסוכר ונביא לרתיחה.
  10. נערבב בנפרד מים וקורנפלור וכאשר הרוטב מבעבע נמזוג פנימה תוך כדי ערבוב. זה יסמיך לנו את הרוטב.
  11. נמשיך לבשל במשך דקה ונוסיף את הכנפיים פנימה.
  12. נערבב היטב עד שכל הכנפיים מצופות וזה מוכן!
  13. נעביר לכלי הגשה ונפזר מעל טבעות בצל ירוק