מצרכים
לאפה:
- ביצה
- כף וחצי טחינה גולמית
- כף מים
- קורט פיצקי של מלח
- קורט פיצקי של אבקת אפיה
תוספות:
- חביתה מקושקשת
- עשבי תיבול
- חסה
- טחינה
אופן ההכנה
- נערבב את כל המרכיבים בקערה עד לקבלת בלילה אחידה.
- נבחר בצלחת שטוחה שמתאימה לחימום במיקרו, נשמן אותה במעט שמן ונעביר את הבלילה אליה.
- נשטח בעזרת לקקן את הבלילה על פני הצלחת (זה בסדר שהיא לא תתפרס על כל הצלחת, בחרו בצלחת בקוטר 16 ס״מ פחות או יותר)
- נכניס אל המיקרו ל 2:00-2:30 דקות תלוי בעוצמת החום של המיקרו שלכם.
- נוציא מהמיקרו בזהירות,
- נחלץ בעזרת מרית את הלאפה מהצלחת, נמלא, נגלגל ונגיש🤗
- אפשר גם להכין את הלאפה במחבת משומנת וחמה.
מתכון בשיתוף עם אסי רוז – מוזמנים לבקר באתר שלה כאן