מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

לביבות תירס ופרמזן

30 דקות / קל / 15 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
לביבות תירס ופרמזן של שחר ואורן

מצרכים

מרכיב 1:

  • 3 ביצים
  • 50 גרם פרמזן
  • כוס גרגרי תירס
  • תפוח אדמה
  • חצי כוס פירורי לחם
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. נבשל תפוח אדמה עד לריכוך ונמעך אותו לפירה חלק.
  2. נערבב את כל המרכיבים יחד לעיסה אחידה
  3. אם יבש מדי- אפשר להוסיף עוד ביצה
  4. אם רטוב מדי- אפשר להוסיף פירורי לחם
  5. נרטיב מעט את הידיים וניצור כדורים חלקים, אותם נפחוס מעט לדסקית
  6. נטגן בשמן חם בטמפ 165-170 מעלות עד להזהבה
  7. מומלץ להכין מתבל גבינתי לטבילה ⭐️ אנחנו בחרנו בלבאנה עם שמן זית ועירית קצוצה