מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

לחם לבן מ- 4 מרכיבים

4 שעות / קל / כיכר
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
לחם

מצרכים

אופן ההכנה

  1. אל קערת מיקסר נכניס את המים והשמרים וניתן להם לעמוד מספר דקות עד שהשמרים מתמוססים במים.
  2. נוסיף את הקמח והמלח ונתחיל בלישה איטית למשך 3 דקות.
  3. נעלה את המהירות לגבוהה לעוד כ 5 דקות עד שהבצק אחיד ונפרד מהדפנות.
  4. נקמח קערה ונעביר את הבצק, נכסה ונתפיח למשך שעה.
  5. נפתח את הבצק למלבן. נקפל לשלוש, נסובב, ונגלגל לצורת כיכר.
  6. נצבוט קלות את הצדדים כדי שכל שטח הפנים יהיה חלק.
  7. נתפיח לעוד שעה.
  8. נחמם תנור ל 250 מעלות .
  9. נחרוץ את הבצק בעדינות, נשפריץ מים מכל הכיוונים ונכניס לתנור.
  10. מיד לאחר הכניסה לתנור ננמיך את החום ל 200 מעלות.
  11. נאפה 30 דקות.
  12. אנחנו יודעים שקשה להתאפק, אבל תנו ללחם כמה דקות בחוץ לפני שפורסים אותו 😉