מצרכים
- כפית שטוחה אבקת ג׳לטין (2.5 גרם)
- כף מים (15 גרם)
- שמנת להקצפה 38% השף הלבן 100 גרם
- שמנת להקצפה 38% השף הלבן 150 גרם
- 150 גרם שוקולד חלב
- 20 גרם (2 כפות גדושות) קקאו
- פירות יער לקישוט
אופן ההכנה
- מוזגים את אבקת הג׳לטין על המים ונותנים לזה מנוחה של 15 דקות עד שכל המים נספגים
- ומתקבל גוש ג׳לי.
- אל מד ליטר מכניסים שוקולד, קקאו, ג׳לטין (אחרי מנוחה) ומוזגים מעל 100 גרם שמנת רותחת.
- טוחנים הכל היטב ומניחים בצד.
- מקציפים במהירות נמוכה את 150 גרם השמנת שנותרה עד למרקם של יוגורט מוקצף ונוזלי.
- מקפלים את השמנת אל השוקולד בשלוש פעמים תוך שמירה על האווריריות.
- מוזגים לכלים אישיים ושולחים לקירור של לפחות שעה עד התייצבות מלאה.
- מקשטים בפירות שאוהבים וסיימנו