מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

מקלות גבינה קריספים

שעה / קל / 30 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
מקלות גבינה קריספים של שחר ואורן

מצרכים

  • 400 גרם בצק עלים (השתמשנו בבצק עלים חמאה)
  • 100 גרם פרמזן
  • 100 גרם גאודה
  • 100 גרם שומשום
  • ביצה
  • כפית מלח ים אטלנטי גס

(לגרסה פרווה ניתן להשתמש בבצק עלים פרווה וגבינות טבעוניות.)

אופן ההכנה

  1. נפתח בצק עלים לאורך ונמרח אותו בביצה
  2. על הביצה נפזר באחידות את המלח
  3. על חצי מהבצק נפזר את הגבינות המגורדות
  4. נקפל את הבצק לחצי כך שיכסה את הגבינות
  5. נמרח שוב ביצה ונפזר שומשום בנדיבות.
  6. נעבור עם מערוך כדי להדביק את השומשום והגבינות
  7. נחתוך מקלות ברוחב של בערך אצבע
  8. נסובב כל מקל עד שנקבל צורת ספירלה
  9. נאפה על 180 מעלות סטטי עליון ותחתון למשך 20 דקות, או יותר אם עדיין לא הושחמו.