מצרכים
- חופן עגבניות שרי צבעוניות
- 3 מלפפונים
- פלפל צהוב
- זוקיני
- בצל סגול
- 200 גרם פטה
- זיתי קלמטה
- חופן עלי אורגנו טריים
- 3 כפות שמן זית
- חצי לימון
- חצי כפית מלח ים אטלנטי
- רבע כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- חותכים את הירקות לקוביות בינוניות באותו גודל.
- מוסיפים את האורגנו ואת התיבול ומערבבים היטב.
- ניתן להגיש כמנה אחת או שתים אישיות.
- אני בחרתי לחלק חצי כמות לכל צלחת ועליה להניח פרוסת פטה (ידעתם שפירוש המילה פטה הוא “פרוסה”?)
- לצד הגבינה נסדר זיתי קלמטה
- נזלף מעל עוד קצת שמן זית, ונקשט במלח ים אטלנטי גס ומעט אורגנו מיובש.