מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סלט תפוחי אדמה

שעה / קל / קערה מרכזית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  •  חצי קילו תפוחי אדמה קטנים
  • כף מלח למים
  • קורנפלור לציפוי
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות גדושות מיונז הלמנס
  • כף גדושה חרדל דיז׳ון חלק הלמנס
  • חופן קורנישונים
  • בצל סגול בינוני
  • גבעול בצל ירוק
  • חופן צנוניות
  • 2 ענפי סלרי עלים עם הגבעול
  • 3 עלי קייל
  • חופן שמיר 
  • לימון שלם
  • כפית מלח ים אטלנטי גס
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס

    אופן ההכנה

    1. מרתיחים מים בסיר יחד עם מלח
    2. מכניסים את תפוחי האדמה לרבע שעה ומוציאים מהמים
    3. מעבירים לתבנית רחבה ומועכים עם תחתית של כוס את תפוחי האדמה.
    4. מפזרים בעדינות ומעט קורנפלור ומזלפים שמן
    5. אופים בתנור על 200 מעלות עד להזהבה (20 דקת בערך)
    6. חותכים את כל הירקות, קוצצים את הירק ומכניסים הכל לקערה.
    7. כשתפוחי האדמה רכים וזהובים נותנים להם לנוח כמה דקות ואז מוסיפים לסלט.
    8. מוסיפים את המיונז והחרדל, סוחטים לימון ומתבלים במלח ופלפל.
    9. מערבבים הכל היטב ומגישים.
    10. מומלץ לתבל לפני ההגשה כדי שהירקות יהיו טריים ופריכים אבל הסלט הזה טעים גם למחרת.

    פרסום ממומן בשיתוף הלמנס ופודי