מצרכים
- טונה אדומה
- פלפל ירוק
- תפוח
- נענע
- בצל סגול
- גרידה ומיץ לימון
- מלח גס
- פלפל צילי
- רוטב פונזו
אופן ההכנה
- קוצצים את הירקות לסלטון קטן ומתבלים עם לימון ומלח גס.
- פורסים את הטונה האדומה ומסדרים אותה בצורת מניפה.
- מסדרים את הסלט על הטונה ומניחים פרוסות פלפל צילי מעל.
- מוזגים לצלחת רוטב פונזו ומגישים.
- רוטב פונזו הוא רוטב יפני שמורכב מסויה איכותית והדרים, במקרה הזה- יוזו, שפופולרי מאוד ביפן.
- ניתן להשיג את הרוטב בחנות שלנו!