מצרכים
כמות של אינגליש קייק
לעוגה:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 3 ביצים
- רבע כוס סוכר (50 גרם)
- 2 כפות קמח
לגנאש שוקולד חלב:
- 100 גרם שוקולד חלב
- 50 גרם שמנת 38%
אופן ההכנה
- ממיסים שוקולד וחמאה לתערובת אחידה
- מוסיפים קמח, מערבבים ומניחים בצד
- מקציפים ביצים וסוכר לתערובת אוורירית
- מערבבים בין שתי התערובות בעדינות שההקצפה תישמר
- אופים למשך 20 דקות על 180 מעלות סטטי
- בזמן שהעוגה בתנור ממיסים שוקולד חלב בשמנת ומקבלים גנאש חלק.
- ביציאה מהתנור מוזגים את השוקולד על העוגה ואז אפשר לחורר את העוגה עם קיסם כדי שהשוקולד ייכנס פנימה.
- בלי לחכות רגע מיותר לוקחים כף וצוללים פנימה 😊