מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

עוגת שמרים ודובדבני אמרנה

3 שעות / בינוני / עוגה אחת בקוטר 24
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
עוגת שמרים ודובדבני אמרנה

מצרכים

אופן ההכנה

  1. בקערת מיקסר מערבבים מים, סוכר ושמרים ומניחים למשך 5 דקות.
  2. מוסיפים את כל שאר חומרי הבצק ומעבדים במהירות בינונית למשך 10 דקות עד שמתקבל בצק חלק שנפרד מהדפנות.
  3. מעבירים את הבצק לקערה מקומחת קלות, מכסים, ומתפיחים כשעה.
  4. מחלקים את הבצק לכדורים לפי מספר הדובדבנים בצנצנת (לי היו 27) ושומרים את הסירופ בצד.
  5. ממלאים כל כדור בצק בדובדבן ויוצרים כדור
  6. מסדרים בתבנית בצפיפות כדי שהצפייה תהיה לגובה
  7. מתפיחים למשך שעה
  8. אופים בחום 170 מעלות למשך 40 דקות
  9. מוזגים את הסירופ שהיה בצנצנת מעל שייספג בעוגה
  10. שומרים בקופסה אטומה
  11. מומלץ לחמם לפני הגשה ❤️