מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

איך מטמפררים שוקולד?

על קצה המזלג
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
שוקולד

על קצה המזלג- שוקולד 🤩🍫
שוקולד מכיל בתוכו קריסטלים שתפקידם הוא לייצב אותו.
ישנם קריסטלים ״טובים״ וקריסטלים ״רעים״.
פעולת הטמפרור בעצם מסדרת את הקריסטלים הטובים בצורה כזאת שמעניקה לשוקולד את התכונות שאנחנו מחפשים- פציחות, ברק ועמידות.
השיטה המסורתית לטמפרור שוקולד היא חימום לטמפ מסוימת, קירור לטמפ מסוימת ואז חימום לטמפרטורת עבודה, וזה נעשה על השיש הקר וכרוך בהמון לכלוך. (וזה בסדר גם אם לא הבנתם שום גבר מהמשפט האחרון)
אני רוצה להכיר לכם מוצר בשם אבקת מיקריו.
זו לא הפעם הראשונה שאני מזכיר אותו, והוא בעיניי חשוב מאוד!
אבקת מיקריו בבסיסה היא חמאת קקאו, שמכילה קריסטלים טובים שמסייעים לנו בקבלת התכונות הרצויות של השוקולד.
השימוש הוא קל והוא דורש המסה של שוקולד וערבוב האבקה בתוכו, וזה חוסך זמן ובעיקר המון לכלוך.
באבקה משתמשים ביחס של 1:100 כלומר על כל 100 גרם שוקולד מוסיפים 1 גרם אבקה.
בעזרת השוקולד המטומפרר אתם יכולים ליצור לכם קישוטי שוקולד מהממים בקלות!