מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פיתה

שעתיים / קל / 8 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פיתה

מצרכים

  • כוס ורבע מים פושרים
  • כפית סוכר
  • כפית שמרים
  • חצי קילו קמח
  • כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  1. מכניסים אל קערת המיקסר מים, סוכר ושמרים ונותנים לזה לעמוד מספר דקות עד שהשמרים שוקעים.
  2. מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד שמקבלים בצק רך וחלק.
  3. מחלקים לשמונה חלקים שווים, ומותחים כל כדור על מנת שיתקבל שטח פנים חלק.
  4. מרדדים על קמח את הכדורים שלנו. לאחר כל רידוד מסובבים את הפיתה וככה מקבלים צורה עגולה.
  5. נותנים לבצק המרודד לנוח כחצי שעה
  6. מחממים תנור לחום של 230 מעלות.
  7. לפני הכניסה לתנור הופכים את הפיתות על פניהן ומכניסים לאפייה למשך 10 דקות.