מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

פשטידה סינית

20 דקות / קל / תבנית פאי 26"
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
פשטידה סינית עם קישואים ואטריות זכוכית של שחר ואורן

מצרכים

אופן ההכנה

  1. משרים את איטריות הזכוכית במים פושרים למשך 20 דקות
  2. חותכים את הקישואים לרצועות דקות, את הגזר מגרדים בפופמיה עבה ואת הבצל חותכים לרצועות.
  3. לאחר שהאטריות התרכחו מסננים וחותכים עם מספריים כדי לקצר את האיטריות.
  4. מחממים כף שמן במחבת או ווק ומטגנים את הבצל עד להזהבה כהה.
  5. מוסיפים את הירקות, המלח, הפלפל ואת אטריות השעועית ומבשלים עד שהירקות מתרככים.
  6. בקערה גדולה מקשקשים את הביצים ביחד עם הסויה והשמן שומשום, ומוסיפים את הירקות והאטריות לתוך הבלילה.
  7. כלי פאי עגול לתנור בקוטר 27 ס”מ – משמנים מעט ומפזרים פירורי לחם, מנערים עד של הפירורים נדבקרים לדופן הכלי ומוציאים את העודפים.
  8. שופכים פנימה את הבלילה ואופים על 170 מעלות למשך 30 דקות, טורבו.
  9. יש להמתין בערך 15 דקות לפני שפורסים שהפשטידה תתייצב.