מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

צ’יפס שעועית סיני

10 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
צ'יפס שעועית סיני

מצרכים

אופן ההכנה

  1. חותכים את הראשים של השעועית הירוקה ושומרים בצד.
  2. מחממים שמן בווק או בסיר בגובה ס”מ וחצי.
  3. מכניסים לשמן כף עץ, אם רואים בועות עולות סביב הכף עץ זה אומר שהשמן חם וניתן להתחיל לטגן.
  4. מכניסים את השעועית לטיגון של 3 דקות עד שמזהיב (לוודא שהשועועית יבשה, אם לא תיבשו את השעועית כהלכה השמן יקפוץ)
  5. יש לשים לב שהשמן לא יהיה חם מידי אחרת השעועית לא תתבשל מבפנים.
  6. מוציאים את השעועית ומניחים בצד.
  7. שופכים את השמן מהווק ובאמצעות השמן שנותר בווק ממשיכים לבשל אם חסר ניתן להשלים שמן.
  8. מוסיפים 2 כפיות שום קצוץ, מטגנים קלות עד שהשום משחים.
  9. מוסיפים את הציפס שעועית וכפית סויה.
  10. מערבבים הכל עד שהסויה מתאדה לחלוטין ומגישים.