מצרכים
- קילו בשר טחון- רצוי עם אחוז שומן גבוה
- 100 גרם שומן כבש
- בצל סגול גדול
- צרור פטרוזיליה
- 5 שיני שום
- 2 כפיות גדושות מלח
- כפית גדושה פלפל שחור טחון
- כפית כמון
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית כורכום
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- קוצצים דק את הפטרוזיליה
- מגרדים את הבצל
- כותשים את השום
- מגרדים שומן כבש
- מערבבים את הכל יחד עם הבשר, תבלינים ושמן
- מחלקים לכדורים ומעצבים לקבב
אם משתמשים בבשר טרי- ניתן להקפיא.