מצרכים:
- צינורות קנלוני
- גביע קוטג׳ 5% תנובה
- חצי חבילת בולגרית 5% פיראוס
- חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות למילוי
- חצי כוס מיקס טריו 3 גבינות לפיזור מעל
- משולש פרמג׳יאנו רג׳יאנו קולקשן
- רוטב עגבניות
אופן ההכנה
- מורחים 2 כפות רוטב עגבניות בתחתית הכלי
- מערבבים קוטג׳ בולגרית ומיקס טריו ומכניסים אל שק זילוף
- ממלאים את הצינורות במילוי ומניחים על הרוטב
- מכסים את הגלילים בעוד רוטב
- מכסים בנייר כסף ושולחים לאפייה של 40 דקות 180 מעלות.
- מסירים את נייר הכסף ומפזרים גבינה מעל
- מכניסים לתנור לעוד 20 דקות לצריבה
- מוציאים ומגישים על צלחת
- מגרדים מעל המון המון פרמג׳יאנו רג׳יאנו
פרסום ממומן בשיתוף תנובה