מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

רביולו קרם תירס וחמאה חומה

שעה / בינוני / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
רביולו קרם תירס וחמאה חומה

מצרכים

מרכיב 1:

  • מצרך 1
  • מצרך 2
  • מצרך 3

אופן ההכנה

  1. בסיר קטן שמים 300 גרם תירס (טרי או שימורים), 150 מ״ל שמנת 38% ומתבלים במלח ובפלפל.
  2. מבשלים 10 דקות בחום בינוני וטוחנים לקבלת קרם.
  3. מוסיפים פנימה 100 גרם פרמזן מגורדת ומצננים. לבצק הפסטה – מערבבים 300 גרם קמח לבן, 3 ביצים, קורט מלח ומעט שמן זית.
  4. מצננים חצי שעה במקרר ואז מרדדים לעובי השלישי הדק במכונה, ממלאים בפס מהמלית וסוגרים למלבן ארוך (מומלץ לחתוך בזיגזג).
  5. מכניסים בזהירות לבישול במים רותחים ומומלחים ל-3-4 דקות, ומגישים עם חמאה חומה מדהימה והמון פרמזן מעל.
  6. בתיאבון!