מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

ריבה לסופגניות

4.5 שעות / קל / צנצנת
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
ריבה לסופגניות

מצרכים

  • 300 גרם תותים (קפואים או טריים)
  • 2/3 כוס סוכר (135 גרם)
  • 2.5 כפות אבקת ג’לי תות

אופן ההכנה

  1. קוצצים את התותים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה
  2. מוזגים את הסוכר על התותים ומערבבים היטב.
  3. מכסים בניילון נצמד ומניחים על השיש למספר שעות (בערך 4 שעות) או ללילה במקרר, כדי לזרז את התהליך אפשר לערבב מידי פעם כדי שהסוכר ימס, עד שמתקבל מיץ תותים צלול.
  4. מסננים את המיץ לתוך קלחת ומועכים את התותים על המסננת כדי להוציא את הכל המיץ שבפרי.
  5. מוסיפים אבקת ג’לי תות לקלחת ובאמצעות מטרפה מערבבים היטב על אש בינונית עד שכל הגושים נמסים.
  6. מעבירים לצנצנת לצינון, ולאחר שהריבה הצטננה מערבבים באמצעות כפית היטב.
  7. ומזלפים לתוך סופגניות נהדרות, שמתכון ניתן למצוא ממש כאן