מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

ריבת בצל

30 דקות / קל / צנצנת קטנה
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
ריבת בצל

מצרכים

  • 3 בצלים סגולים גדולים
  • רבע כוס יין אדום
  • כפית מלח
  • 3 כפות סילאן   
  • 3 כפות סוכר

    אופן ההכנה

    1. נקצוץ את הבצלים לרצועות דקות ונבשל אותם על אש בינונית תחילה יחד עם כל שאר המרכיבים.
    2. כאשר הבצלים הוציאו נוזלים, ננמיך את האש לחום נמוך ונבשל תוך ערבוב מדי פעם, עד שהנוזלים מתאדים.
    3. נניח לקירור מלא ונמלא בצנצנת
    4. יכול להחזיק במקרר עד כמה שבועות אבל אתם תסיימו את זה לפני 🙂