מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שבבי טמפורה לסושי

30 דקות / מתקדם / משפחתית
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
שבבי טמפורה

שבבי טמפורה, השבבים הקראנצ’ים והקטנים שעוטפים את הסושי מבחוץ ונותנים טעם מצויין לכל סושי.

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מערבבים באמצעות מטרפה את הקמח טמפורה והמים עד לקבלת בלילה אחידה במרקם נוזלי
  2. מעבירים לכלי עם פיית מזיגה.
  3. מחממים שמן לטיגון בסיר גדול עם דפנות גבוהות.
  4. כשהשמן חם, מוזגים בזרם דק, מגבוה לתוך בשמן.
  5. הדפנות הגבוהות של הסיר ימנעו מהשמן לקפוץ לכל עבר, ובמגע של הבלילה עם השמן, השבבים יווצרו.
  6. ויש לסנן ולשמור בקופסא עם נייר סופג, לאחר שהתקררו יש לסגור עם מכסה שלא יספגו לחות.