מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

שטרודל תפוחים

שעה / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
שטרודל תפוחים

מצרכים

  • 4 תפוחי עץ, באופן אישי אני אוהב את הזהובים
  • 50 גרם חמאה
  • חצי כוס סוכר לבן
  • כפית מחית וניל
  • חצי חבילת בצק עלים

אופן ההכנה

  1. נקלף את התפוחים
  2. נפרוס אותם לרוחב וננקה מגרעינים.
  3. במחבת רחבה נקרמל את התפוחים עם הוניל והסוכר עד להשחמה קלה ואידוי הנוזלים.
  4. פותחים בצק עלים לגודל דף A4 ומסדרים את התפוחים.
  5. מגלגלים את הבצק והתפוחים לגליל ומניחים על התפר.
  6. נחרוץ 3 חריצים בחלקו העליון של הבצק
  7. נאפה למשך 40 דקות בחום של 180 מעלות
  8. נפזר אבקת סוכר בנדיבות
  9. בתאבון 🙂