טיפ משנה חיים 🙂
נמאס לכם מביצים קשות שלא מתקלפות, נסדקות בבישול ועשויות יתר על המידה? חור קטן אחד שעושה את כל ההבדל.
מבטיח לכם ברגע שתנסו, לא תבינו איך לא עשיתם את זה עד היום.
אז מה חשוב לדעת ולזכור.
את החור עושים בחלק הפחוס (השטוח) בביצה ולא בצד המחודד, שם נמצא כיס האוויר.
להכניס את הביצים בעדינות ישר לתוך מים רותחים.
זמני בישול:
לביצים קשות –
9 דקות לביצי L
8 דקות לביצי M
לביצים רכות-
8 דקות לביצי L
7 דקות לביצי M
בסיום הבישול, להוציא את הביצים למי קרח, או מים קרים קרים מהבר מים, כדי לעצור את הבישול ושיהיה קל לקלף אותן.