מצרכים
כרובית:
- כרובית בינונית
- רבע כוס שמן זית
- חצי כפית מלח גס
ציזיקי:
- 2 גביעי יוגורט יווני
- 2 מלפפונים
- חופן עלי נענע
- כף שמן זית
- מעט מלח לתיבול
אופן ההכנה
- לצורך הכנת הכרובית אנחנו משתמשים בטאבון של נינג׳ה, והפעם נשתמש בתכנית צליה גורמה, שמתחילה בחום גבוה שסוגר ומשלים מבחוץ, ובאופן אוטומטי מוריד טמפרטורה ומשלים בישול מבפנים. כל זה בהגדרה מראש ובלחיצת כפתור אחת.
- נגדיר את השלב הראשון: 280 מעלות 15 דקות
- נגדיר את השלב השני: 200 מעלות 45 דקות.
- נבריש את הכרובית היטב בשמן זית ונפזר מלח
- נניח על הרשת שעל התבנית
- כשהטאבון מוכן, נכניס את הכרובית ונלחץ על הפעלה.
- בזמן שהכרובית בטאבון נכין ציזיקי:
- נגרד מלפפונים ואז נסחט אותם וניפטר מהנוזלים.
- את התוכן נערבב עם נענע קצוצה, יוגורט, מלח ושמן זית.
- נמרח בעיגול על צלחת גדולה וכשהכרובית מוכנה נניח אותה במרכז.
- נזלף עוד מעט שמן זית ונפזר עוד מלח וסיימנו!
בשיתוף שריג היבואן הרשמי