מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

סביצ’ה סלמון

30 דקות / קל / 2 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
סביצ'ה סלמון

מצרכים

רוטב:

  • מיץ מלימון שלם
  • מיץ מתפוז שלם
  • רבע כוס שמן זית
  • רבע כוס חומץ תפוחים/ בן יין
  • כף מיונז להסמכה (לא חובה)
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס/דק

דג וירקות:

  • 300 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות
  • בצל סגול
  • פלפל צהוב
  • סלרי
  • תפוח עץ
  • אבוקדו
  • כוסברה

קישוט:

  • נבטי חמניה
  • צ׳ילי אדום
  • שמן כוסברה (אופציונלי)

אופן ההכנה

  1. אל קערה נכניס את כל חומרי הרוטב ונטרוף היטב עד לאיחוד מלא
  2. את כל הירקות והדג נחתוך לקוביות קטנות, ואת עלי הכוסברה נפריד ונשאיר שלמים.
  3. נערבב הכל יחד ונסדר בתוך רינג
  4. נקשט עם נבטים, צ׳ילי אדום ושמן כוסברה (אופציונלי)