מצרכים
- 500 גרם אורז מבושל (3 כוסות)
- 2 ביצים
- כף מים
- 2 כפות שמן (20 גרם)
- כף סויה בהירה (15 גרם)
- כף סויה כהה (15 גרם)
- כפית מלח (5 גרם)
- כפית סוכר (5 גרם)
- גזר חתוך לקוביות
- חצי כוס אפונה
- בצל ירוק לקישוט
אופן ההכנה
- נחמם שמן בווק עד שמעלה אדים
- נערבב ביצים עם מים ונמזוג לשמן החם.
- נערבב קלות עד בישול ונוציא החוצה.
- לאותו ווק נכניס גזר ואפונה ונקפיץ לדקה
- נוסיף את הביצים והאורז, נוסיף את התיבול ונקפיץ עד לערבוב מלא של הרוטב והתיבול.
- נגיש עם טבעות בצל ירוק לקישוט ונזלול.