מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

אורז קוריאני

שעה / בינוני / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

אורז עגול:

ירקות:

תיבול:

הגשה:

אופן ההכנה

  1. מתחילים מלשטוף את האורז בעדינות על מנת לשמור אותו שלם. חשוב לחזור על השטיפה במשך 5 פעמים עד שהמים נשארים יחסית צלולים.
  2. מעבירים לסיר נונסטיק, מוסיפים 600 מ”ל מים ומבשלים 10 דקות על אש גבוהה, 10 דקות על אש נמוכה ואז מכבים את האש ומשאירים את המכסה סגור למשך עוד 10 דקות.
  3. חותכים את הירקות לקוביות בגודל אחיד, את הבצל הירוק חותכים לטבעות דקות.
  4. מחממים מעט שמן בווק ומתחילים מלהקפיץ את הירקות.
  5. מוסיפים מחית גוצ’ונ’אנג ומקפיצים.
  6. מוסיפים את האורז, הקימצי והתיבול ומקפיצים עד לאיחוד.
  7. מעבירים לכלי ומקשטים באצות ושומשום קלוי, אבקת טוגוראשי וביצת עין.
  8. בתאבון!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות