מצרכים
- 400 גרם אטריות אודון מוכנות
- 35 גרם מחית קארי אדום (2 כפות)
- 15 גרם רוטב דגים (כף)
- כוס קרם קוקוס
- כף סוכר
- 2 שיני שום קצוצות גס
- 1/2 פלפל שושקה חתוך לטבעות
- פטריות שימאגי
- 6 עלי קפיר ליים
- כוסברה לקישוט
אופן ההכנה
- מטגנים מעט את השום עד שמזהיב ומוסיפים את הקארי. פותחים אותו מעט בשמן.
- נוסיף פטריות שימאגי, קוקוס, רוטב דגים, סוכר ועלי קפיר ליים.
- נוסיף פלפל שושקה ואת האטריות, נערבב ביחד עם הכל ונוריד מהאש.
- נקשט בכוסברה טרייה.
- סיימנו! כמה קל ככה טעים!