מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

איך מכינים ביצה קשה?

על קצה המזלג
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

טיפ משנה חיים 🙂
נמאס לכם מביצים קשות שלא מתקלפות, נסדקות בבישול ועשויות יתר על המידה? חור קטן אחד שעושה את כל ההבדל.
מבטיח לכם ברגע שתנסו, לא תבינו איך לא עשיתם את זה עד היום.

אז מה חשוב לדעת ולזכור.
את החור עושים בחלק הפחוס (השטוח) בביצה ולא בצד המחודד, שם נמצא כיס האוויר.
להכניס את הביצים בעדינות ישר לתוך מים רותחים.

זמני בישול:
לביצים קשות –
9 דקות לביצי L
8 דקות לביצי M

לביצים רכות-
8 דקות לביצי L
7 דקות לביצי M

בסיום הבישול, להוציא את הביצים למי קרח, או מים קרים קרים מהבר מים, כדי לעצור את הבישול ושיהיה קל לקלף אותן.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות