מצרכים
- 2 קילו אסאדו עם עצם
- 2 בצלים לבנים גדולים
- 2 בצלים סגולים גדולים
- 10 שיני שום
- כפית פלפל שחור גרוס (5 גרם)
- 2 כפיות מלח (10 גרם)
- 3 כפות דבש
- כוס וחצי יין לבן (375 מ״ל)
- כמה ענפי טימין
- 15-20 תפוחי אדמה קטנים
אופן ההכנה
- אל תוך סמארט ליד של נינג׳ה נכניס את האסאדו, בצלים, שום, תיבול, דבש, טימין ויין
- נבחר במצב לחץ ונבשל במשך שעה (שחרור רגיל)
- זו ההזדמנות שלכם לנער מכם כל פחד מסיר לחץ כי בסיר הזה הכל קורה לבד בלחיצת כפתור!
- תוך שעה הבשר מוכן, רך ומתובל ונושר מהעצם.
- בשלב הזה אנחנו בחרנו להוסיף תפוחי אדמה והמשכנו לבשל במצב בישול על עוצמה בינונית (3) למשך חצי שעה נוספת עד שתפוח האדמה מתרכך וסופג אליו את הטעמים הנהדרים של הסיר.
לתנור:
- מכניסים לתבנית את כל המרכיבים, מכסים בנייר כסף ומבשלים למשך 4 שעות לפחות.
- ניתן לבחור אם לבשל את תפוחי האדמה מההתחלה או להוסיף לקראת סוף הבישול.
פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרשמי