מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

איך קולעים חלה מ- 6 רצועות?

4 שעות / קל / חלה אחת
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
חלה מ 6 רצועות

מצרכים

בצק עם ביצים:

למתכון

בצק בלי ביצים:

למתכון

אופן ההכנה

  1. מחלקים את הבצק ל- 6 ומרדדים כל כדור לדף
  2. מגלגלים אותו מתחילתו עד סופו ויוצרים גליל. שימו לב לעובי שיהיה אחיד.
  3. מאריכים את הרצועות לאורך של מטר (אם עושים מ- 2 קילו קמח) או חצי מטר אם עושים קילו
  4. את הרצועות קולעים בצורה יפהפיה כמו שמודגם בסרטון
  5. מתפיחים טוב טוב עד שהחלה מגיעה להתפחה משולשת (גם שעתיים אם צריך)
  6. הפעם התזנו מים היטב מכל הכיוונים ומפזרים שומשום
  7. אופים 30 דקות על 200 מעלות.