מצרכים
בצק עם ביצים:
בצק בלי ביצים:
אופן ההכנה
- מחלקים את הבצק ל- 8 ומרדדים כל כדור לדף
- מגלגלים אותו מתחילתו עד סופו ויוצרים גליל. שימו לב לעובי שיהיה אחיד.
- את הרצועות קולעים בצורה יפהפיה כמו שמודגם בסרטון. הקליעה קלה! פעם אחת מביאים את הרצועה הימנית למרכז מלמעלה ופעם מביאים את הרצועה השמאלית למרכז למלמטה.
- מתפיחים טוב טוב עד שהחלה מגיעה להתפחה משולשת (גם שעתיים אם צריך)
- מברישים ביצה היטב מכל הכיוונים ומפזרים שומשום
- אופים 25 דקות על 200 מעלות.