מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

בגט

3 שעות / בינוני / 4 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 2 כוסות מים
  • 5 כוסות קמח לחם
  • חצי כפית שמרים
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  1. בקערת מיקסר לשים את המים, השמרים והקמח במהירות בינונית לאיחוד.
  2. מוסיפים מלח ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
  3. נותנים לבצק לנוח שעתיים ולאחר מכן מתחילים לעצב את הבגטים.
  4. מתפיחים למשך עוד שעה
  5. בינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
  6. טיפ: להשפריץ מים על הבצק לפני הכניסה לתנור. יתקבל קרסט מרשים יותר.
  7. אופים למשך רבע שעה וזה מוכן!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות