מצרכים
- 2.5 כוסות מים קרים (625 מ״ל)
- 1 ק״ג קמח לחם
- כפית גדושה שמרים (5 גרם)
- כפית מלח
אופן ההכנה
- בקערת מיקסר לשים את המים, השמרים והקמח במהירות בינונית לאיחוד.
- מוסיפים מלח ומעבדים במהירות גבוהה עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
- משמנים קערה ומעבירים את הבצק. מכסים ושולחים למקרר ליומיים.
- אם תרצו בגטים באותו יום אז כף שמרים.
- מעצבים את הבצק לבגט
- מתפיחים עד שמכפיל נפח
- בינתיים מחממים את התנור ל- 200 מעלות.
- חורצים את הבצק
- טיפ: להשפריץ מים על הבצק לפני הכניסה לתנור. יתקבל קרסט מרשים יותר.
- אופים למשך רבע שעה וזה מוכן!