מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

בון צ’ה – גריל ויאטנמי

שעתיים / בינוני / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
בון צ'ה - גריל ויטנאמי של שחר ואורן

מצרכים

בשר:

רוטב נוט מאם:

ירקות:

  • חסה
  • כוסברה
  • בזיליקום
  • נענע
  • נבטים
  • בצל ירוק

  • אטריות אורז
  • בוטנים קלויים גרוסים

אופן ההכנה

  1. מתחילים מלהכין מרינדה להודו על ידי ערבוב כל החומרים יחד. את שורש המלון גראס דופקים וקוצצים.
  2. חותכים את ההודו לקוביות, משרים במרינדה לפחות שעה (אפשר גם לילה, זה סופג טעמים)
  3. צולים את הבשר על מנגל או על מחבת עד חריכה (הסוכר מתקרמל וזה מדהים)
  4. מכינים את הרוטב על ידי כתישה של השום והצילי ואז ערבוב עם שאר החומרים.
  5. מחממים שמן בסיר ומערבבים עם בצל ירוק קצוץ. את זה שופכים מעל אטריות האורז ומקשטים בבוטנים.
  6. אוכלים ביס שמורכב מהכל: לוקחים עלה חסה, מניחים עליו אטריות, בשר, עלים, מוזגים רוטב ונותנים ביס מכל הלב.

זה אולי נראה הרבה אבל ההכנה מאוד פשוטה ומהירה, ומתקבלת מזה ארוחה שלמה!