מצרכים
לתערובת גונדי:
- קילו חזה עוף
- 4 בצלים
- 400 גרם קמח חומוס
- חצי כוס שמן
- 2 כפיות מלח
- כפית אבקת מרק
- כפית פלפל שחור
- כפית כורכום
- כפית כמון
- חצי כפית הל טחון
למרק:
- בצל מטוגן
- לימון פרסי- 3 יח
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
- כפית כמון
- כפית כורכום
- כפית אבקת מרק
- גרגירי חומוס
אופן ההכנה
- טוחנים את העוף והבצל דק, ומוסיפים את כל שאר החומרים. מערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מרטיבים את הידיים ויוצרים כדורים, מניחים בצד.
- מבשלים את המרק, תחילה מטגנים בצל, ואז מכסים במים עד חצי גובה הסיר, מוסיפים את כל התבלינים ומשפרים לפי הטעם.
- כאשר המרק מבעבע מוסיפים את הכדורים בזה אחר זה, ואת גרגירי החומוס (אנחנו השתמשנו במבושלים משימורים).
- לאחר כרבע שעה בישול האוכל מוכן!