מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

חמין בנינג׳ה

יום/ קל / משפחה
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 400 גרם קטניות שאוהבים (חומוס, שעועית לבנה ואדומה, לוביה..)
  • 3 בצלים גדולים חצויים
  • 2 קילו אסאדו עם עצם
  • 12 ביצים קשות
  • תפוח אדמה גורמה 4-6 יחידות
  • ראש שום טרי מפורק לשיניים
  • 3 שוטים של אספרסו
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית כמון
  • כפית שום גבישי
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  1. משרים את הקטניות למשך מספר שעות עד שמכפילות את נפחן.
  2. מומלץ להוסיף כפית סודה לשתיה למים כדי להוציא את ה-“גזים” מהקטניות.
  3. צורבים את הבשר והבצלים – (בנינג’ה סמארט-ליד בוחרים בתכנית ״בישול / צריבה״ על חום גבוה.)
  4. מוסיפים את כל שאר המרכיבים והתבלינים
  5. מוזגים את האספרסו והמים עד לכיסוי (2 ס”מ מתחת לקו הקטניות)
  6. משרים כוס חיטה במים עד להכפלת נפח.
  7. מעבירים את החיטה אל שקית קוקי יחד עם מלח ופלפל שחור ומחוררים את השקית היטב, מניחים אותה ומשקיעים אותה בתוך הסיר.
  8. בוחרים בתכנית ״בישול איטי״ למשך 12 שעות על High
  9. בבוקר תקומו לבית ריחני וסיר מדהים שמחכה לכם ♥️

פרסום ממומן בשיתוף שריג היבואן הרשמי

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות