מצרכים
- 400 גרם קטניות שאוהבים (חומוס, שעועית לבנה ואדומה, לוביה..)
- 5 בצלים קטנים חצויים
- רבע כוס שמן זית
- 2 קילו אוסובוקו
- ביצים קשות- כמה שאוהבים
- תפוח אדמה גורמה- 6-8 יחידות
- ראש שום טרי מפורק לשיניים
- כוס אספרסו
- כפית פפריקה מתוקה
- כפית כמון
- כפית שום גבישי
- כפית מלח
- כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- משרים את הקטניות למשך מספר שעות עד שמכפילות את נפחן.
- מטגנים בשמן זית את הבצל ומוסיפים את האוסובוקו.
- מבשלים יחד על אש גבוהה כרבע שעה עד להשחמה של הבשר.
- מוסיפים את השום הטרי ואת כל התבלינים
- מוזגים את האספרסו והמים עד לכיסוי
- מוסיפים קטניות, תפוחי אדמה וביצים קשות
- מכניסים לתנור ומתחילים משעה על 200 מעלות ואז מורידים את החום ל 120 מעלות למשך על הלילה- 12 שעות פלוס מינוס.
- בבוקר תקומו לבית ריחני וסיר מדהים שמחכה לכם ♥️