מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

טארט ביצים פורטוגזי

שעה / קל / 8 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
טארט ביצים פורטוגזי

מצרכים

  • חבילת בצק עלים מצונן של שמרית
  • 6 חלמונים
  • 2/3 כוס חלב פושר
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 100 גרם גבינת מסקרפונה
  • כפית מחית וניל

אופן ההכנה

  1. פותחים את בצק העלים ומגלגלים את המלבן לאורכו לגליל.
  2. חותכים 12 עיגולים שווים ברוחבם.
  3. פוחסים כל עיגול לדיסקית דקה ואותה מצמידים על תחתית של מאפין/ טארטלט (השתמשנו ב- 8 סמ קוטר).
  4. חשוב שהשוליים יהיו גבוהים ומהודקים כדי שהנוזל לא יישפך מאחורי הבצק.
  5. שולחים את התחתיות להקפאה ומכינים את המילוי
  6. מתחילים מלערבב יחד אבקת סוכר, חלמונים ומסקרפונה רק לאיחוד, מוסיפים חלב ווניל ומערבבים היטב.
  7. מסננים לכלי אחד וממנו מוזגים על התחתיות שיצאו מהמקפיא.
  8. משאירים לפחות חצי סמ גובה של בצק אקסטרה, הוא צונח.
  9. מיד לאחר סיום המזיגה, שולחים לאפייה של 25 דקות בחום 180 מעלות סטטי.
  10. נותנים לזה להתקרר ואז מקשטים באבקת סוכר ופירות טריים, או שאפשר גם לאכול ישר ככה 🙂