מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

טארט ביצים פורטוגזי עם מסקרפונה

שעה / בינוני / 8 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • בצק עלים מרודד
  • 3 ביצים
  • רבע כוס אבקת סוכר
  • כוס מים פושרים
  • קרם מסקרפונה וניל

אופן ההכנה

  1. לוקחים בצק עלים בגודל של דף A4 ומגלגלים אותו.
  2. שולחים למקפיא לחצי שעה, זה יעזור לנו לחתוך אותו לעיגולים בעובי 1 סמ.
  3. בשלב הזה נחמם תנור ל 180 מעלות.
  4. ניקח תחתיות של טארטלט או מאפין וכל עיגול בצק נלחץ לצדדים עד שיכסה את פני הכלי.
  5. נערבב בקערה מים, אבקת סוכר, ביצים וחצי גביע קרם מסקרפונה של גד.
  6. נסנן את המלית אל מד ליטר, זה יהיה לנו נוח למזיגה.
  7. נמזוג מילוי עד מילימטר מגובה הבצק ונכניס מיד לתנור לחצי שעה.
  8. תחילה תיווצר גבעה ובהוצאה מהתנור היא תצנח.
  9. את שארית קרם המסקרפונה נקציף קלות ונזלף מעל הטארטלט.

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות