מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

טוקבוקי קוריאני מסורתי חריף

30 דקות / בינוני / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

אופן ההכנה

  1. אל מחבת רחבה מוזגים מים ומוסיפים אבקת דאשי.
  2. מוסיפים גוצ׳ונאנג ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים טופו, טוקבוקי ואצות וואקמה ותיבול ומערבבים היטב.
  4. מבשלים על אש בינונית כ-40 דקות.
  5. כאשר הנוזלים הצטמצמו מאוד, מוסיפים ראשי בצל ירוק שחתכנות לרוצועת של 3 ס”מ ומערבבים ומכבים את האש.
  6. מוזגים לקערה ומקשטים בבצל ירוק חתוך לטבעות.
  7. מנה קלה, מיוחדת וטעימה ומדויקת למקור 💫

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות