מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

טראפלס שוקולד

30 דקות / קל / 50 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • 350 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שמנת מתוקה
  • 100 גרם קקאו לציפוי

אופן ההכנה

  1. מחממים במיקרו את השמנת עד שמעלה אדים ומוזגים על השוקולד.
  2. מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
  3. מעבירים את הגנאש (תערובת השוקולד והשמנת) לכלי מרובע מרופד בניילון נצמד כדי שיהיה קל לחלץ, ושולחים להקפאה למשך שעתיים.
  4. כעבור שעתיים מניחים את הגנאש הקפוא על קרש ובעזרת סרגל חותכים קוביות במרווחים שווים.
  5. מעבירים את הקוביות אל כלי עם קקאו ומצפים.
  6. נראה פשוט מדי אבל זה באמת הסוף!

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות