מצרכים
- 350 גרם שוקולד מריר
- 200 גרם שמנת מתוקה
- 100 גרם קקאו לציפוי
אופן ההכנה
- מחממים במיקרו את השמנת עד שמעלה אדים ומוזגים על השוקולד.
- מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד.
- מעבירים את הגנאש (תערובת השוקולד והשמנת) לכלי מרובע מרופד בניילון נצמד כדי שיהיה קל לחלץ, ושולחים להקפאה למשך שעתיים.
- כעבור שעתיים מניחים את הגנאש הקפוא על קרש ובעזרת סרגל חותכים קוביות במרווחים שווים.
- מעבירים את הקוביות אל כלי עם קקאו ומצפים.
- נראה פשוט מדי אבל זה באמת הסוף!