מצרכים
מוצר 1:
- 8 פטריות שיטאקי גדולות מושרות וסחוטות
- 250 גרם ברוקולי
- ראש גדול של פאק צוי (ניתן להמיר בקייל או עלי מנגולד)
- 3 שיני שום
- 2 כפות רוטב הוי סטיר / רוטב פטריות שיטאקי
- כפית מלח כפית סוכר
- 1/3 כוס מים
- כפית קורנפלור
אופן ההכנה
- חותכים את הירקות גס ואת השום מועכים וקוצצים גס.
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב.
- בווק מכניסים את הברוקולי מוסיפים 1/4 כוס מים ומכסים ונותנים לברוקולי אידוי של 3 דקות עד שהמים מתאדים.
- מוציאים את הברוקולי.
- מחממים בשנית את הווק מוסיפים שמן ומטגנים מעט את השום, הוא צריך להישאר עדיין לבן ולא להזהיב.
- מוסיפים את השיטאקי ואת הברוקולי מקפיצים את הכל כחצי דקה על אש גבוהה.
- מוזגים את הרוטב לווק. ומערבבים 2 דקות.
- לאחר שהרוטב מסמיך, מוסיפים את הפאק צוי ומערבבים עוד חצי דקה עד העלים מאבדים את הנפח שלהם.