מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כרובית מטוגנת

30 דקות / קל / 4 מנות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו

מצרכים

  • כרובית גדולה
  • כוס קמח
  • כפית מלח
  • כפית גדושה חרדל דיז׳ון גרגרים
  • 2 ביצים 
  • פירורי לחם

אופן ההכנה

  1. מפרקים את הכרובית לפרחים ומשתדלים שיהיו בגודל אחיד
  2. מחממים מים בסיר גדול 
  3. כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית לחליטה של 3 דקות
  4. מוציאים למסננת ומניחים למים להתנקז ולהתאדות מהכרובית בזמן שהיא מתקררת
  5. כשהכרובית מתקררת, מוזגים עליה חצי מכמות הקמח ומערבבים בתוך המסננת
  6. מוזגים את יתרת הקמח, מערבבים ותוך כדי עודפים מסננים.
  7. המטרה היא שהכרובית תהיה מצופה בשכבה דקה של קמח.
  8. מערבבים בקערה ביצים עם מלח וחרדל ומכניסים את הכרובית
  9.  מצפים בפירורי לחם מכל הכיוונים 
  10. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
  11. טעים!!