מצרכים
- כרובית גדולה
- כוס קמח
- כפית מלח
- כפית גדושה חרדל דיז׳ון גרגרים
- 2 ביצים
- פירורי לחם
אופן ההכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומשתדלים שיהיו בגודל אחיד
- מחממים מים בסיר גדול
- כשהמים רותחים מכניסים את הכרובית לחליטה של 3 דקות
- מוציאים למסננת ומניחים למים להתנקז ולהתאדות מהכרובית בזמן שהיא מתקררת
- כשהכרובית מתקררת, מוזגים עליה חצי מכמות הקמח ומערבבים בתוך המסננת
- מוזגים את יתרת הקמח, מערבבים ותוך כדי עודפים מסננים.
- המטרה היא שהכרובית תהיה מצופה בשכבה דקה של קמח.
- מערבבים בקערה ביצים עם מלח וחרדל ומכניסים את הכרובית
- מצפים בפירורי לחם מכל הכיוונים
- מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
- טעים!!