מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

כתף טלה צלוי

4 שעות / קל / 6 סועדים
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שיתוף
שתפו
כתף טלה צלוי

מצרכים

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הרוטב הוי-סין ביחד עם השום הכתוש.
  2. מורחים את הרוטב בנדיבות על הכתף טלה.
  3. מניחים בתוך תבנית עמוקה מרופדת בנייר אפייה.
  4. מוסיפים לתבנית תפוחי אדמה קטנים ואת רבעי השומר.
  5. שולחים לתנור בחום סטטי עליון תחתון 220 מעלות למשך חצי שעה כדי לקבל זיגוג יפה של הרוטב.
  6. מוציאים מהתנור ומוזגים את היין הסיני או הסקה לתבנית, ומוסיפים את המים.
  7. נכסה תחילה בנייר אפייה, ומעל מספר שכבות של נייר כסף.
  8. שימו לב להשתמש בתבנית עמוקה ולהדק את הנייר כסף טוב טוב כדי שלא יטפטף בתנור. אם השתמשת בתבנית קטנה מגודל התנור, מומלץ להניח את התבנית עם הכתף בתוך תבנית אטומה ולא על רשת. שאם יטפטף זה לא ימצא את עצמו בתחתית התנור.
  9. שולחים לתנור לעוד 3 שעות על חום 150 מעלות.
  10. וכשפותחים את הנייר כסף. מתגלה הקסם!
  11. בתאבון.