מתכונים

חיפוש מתכון

או

שתנו לנו למצוא לכם מתכון, בחרו מה חשוב לכם במתכון ונמצא לכם מה לבשל

  • א.בוקר
  • א.ערב רומנטית
  • א.צהריים
  • אסייתי
  • אפייה
  • בשרי
  • חלבי
  • טבעוני
  • טיפ
  • כשר לפסח
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מאנץ’ לילי
  • מהיר וקל
  • מושלם לאירוח
  • מתאים לילדים
  • מתקדמים
  • פרווה
  • צמחוני
  • קינוח

לביבות בטטה

30 דקות / קל / 15 יחידות
הוסף למועדפים הסר מהמועדפים
שתפו

מצרכים

  • בטטה גדולה
  • רבע כוס קמח
  • ביצה
  • רבע כוס פרמזן מגורד
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית/ חמאה

מטבל:

  • גביע שמנת חמוצה
  • מלח ים אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • עירית

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הבטטה ומועכים אותה לפירה.
  2. מערבבים עם שאר המרכיבים לבלילה.
  3. מברישים שמן על מחבת ממש טובה או מוזגים מעט שמן למחבת פחות טובה שלא ידבק.
  4. יוצקים כמות של כף- 2 כפות תלוי בגודל שתרצו לקבל.

 

 

המוצרים הנחוצים להכנת המתכון

מתכונים למנות משלימות