פריכות מבחוץ ונימוחות מבפנים, לביבות בטטה הן טוויסט טעים לחטיף קלאסי. ביסים זהובים אלה בעלי מתיקות טבעית של בטטה ויחד עם המטבל המושלם והמרענן של שמנת חמוצה ועירית הופך אותם לחוויה. הם מושלמים כמנה ראשונה, כתוספת, או אפילו ארוחה. זו מנה קלה ופשוטה להכנה ועמוסה בטעם! הלביבות האלה הן חביבות הקהל ומאירות כל שולחן.
מצרכים ללביבות בטטה קריספיות
- בטטה גדולה או שתיים קטנות
- רבע כוס קמח
- ביצה
- רבע כוס פרמזן מגורד
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור גרוס
- 2 כפות שמן זית/ חמאה
מטבל:
- גביע שמנת חמוצה
- מלח ים אטלנטי
- פלפל שחור גרוס
- עירית
אופן ההכנה של לביבות בטטה מטוגנות וקריספיות
- מבשלים את הבטטה ומועכים אותה לפירה (הימנעו מבישול יתר).
- מערבבים עם שאר המרכיבים לבלילה אחת הומוגנית.
- מברישים שמן על מחבת ממש טובה או מוזגים מעט שמן למחבת פחות טובה שלא ידבק.
- יוצקים כמות של 1 – 2 כפות תלוי בגודל שתרצו לקבל.
והנה, לביבות בטטה מטוגנות שקל להכין וכמה כיף להנות מהן! כל ביס הוא תערובת מענגת של טעמים מתוקים ומלוחים, אידיאלית לכל אירוע. הגישו את לביבות הבטטחה הקריספיות חמימות עם המטבל המושלם, ותראו איך נעלמות מהר. אתם תהיו מופתעים כמה אורחים אוהבים “לפרק” אותן ונשמח ואל תשכחו לספר לנו על חוויית האירוח שלכם באינסטגרם
מארחים? מומלץ לנסות את מתכון סינבון קינמון שלנו שמשדרג כל חוויית אירוח לרמה אחרת!